All-Round Sportdocent
Brigadier Politie Rotterdam-West (Gepensioneerd)

Shihan Peet Peek opende op 27 januari 1997 zijn eigen karate school genaamd KVC Peek. Zijn broer die als beveiligings beambte werkzaam was wilde met een collega Karatelessen volgen van Shihan Peet. Zo wilden ze zichzelf weerbaarder maken voor het geval dit nodig zou zijn tijdens hun werk of daarbuiten. Al snel vulde de groep zich met kennissen en vrienden, wat uiteindelijk uitgroeide tot een uit de hand gelopen hobby. Het resulteerde tot een vriendelijke, goedlopende karate vereniging.
Omdat iedereen vrienden en kennisen van elkaar was werd daarom de naam: KVC Peek; Karate Vriende Club Peek.

Shihan Peet Peek is in training geweest in zowel de Dojo van Shihan Joop Verschoof en Sportschool Slingerland. Hier heeft hij met veel verschillende karateka's getraind; Onder andere K1 Kampioen Sem Schilt, maar ook met Sensei Dick van Vliet.
In deze tijd heeft Shihan Peet Peek dan ook door de jaren heen niet alleen in het Karate, maar ook in andere vechtsporten meerdere Dan graden weten te behalen:

  • 5e Dan Kyokushinkai Karate
  • 4e Dan Karate-Jitsu
  • 1e Dan Jiu Jitsu
  • 1e Dan Judo
  • Master UFW: Kickboxing

Tevens is Shihan Peet Peek, gespecialiseerd in agressie training, Weerbaarheidstraining, conflicthantering en gevaarsbeheersing.
Ruim 45 jaar politie ervaring, waarvan de laatste 15 jaar in de wijk Middelland te Rotterdam als buurtagent werkzaam geweest te zijn, hebben hem vele handvatten gegeven om in conflictsituaties het hoofd boven water te houden.
Inmiddels heeft Shihan Peet Peek al diverse cursussen verzorgd op scholen en bedrijven voor wat betreft het hier boven genoemde.


Je bent nooit te oud om te leren!