Project Manager

George zijn zoon wilde op karate en is toen der tijd bij Senpai Jimmy Peek gaan trainen, in 's-Graveland. George die zijn zoon wel eens op haalde werd door Senpai Jim gevraagd om ook eens mee te trainen. Na 25 jaar niets te hebben gedaan op gebied van sport, wilde hij wel weer eens wat gaan doen. In verband met George zijn werk kon hij niet een team sport gaan doen, karate bood echter de uitweg. Je traint namelijk samen, maar individueel. Zodoende nam George het aanbod van Senpai Jim aan en meldde hij zich op een maandag avond bij de training.
Direct viel op dat er hard en zwaar getraind werd in combinatie met respectvol met elkaar omgaan. Juist de combinatie van zwaar trainen, individueel maar toch ook samen en in een goede sfeer, liet George besluiten om zich in te schrijven bij KVC Peek.
Alweer redelijk wat jaartjes later is George hard aan het trainen en hoopt komend jaar zijn Shodan examen af te mogen leggen.

Voor George is Kyokushin een individuele sport die je samen beoefend. Van elkaar en met elkaar leren en helpen zodat je samen verder kunt komen. Ook je eigen grenzen opzoeken en die zelf, maar ook met behulp van andere, weten te verleggen. George ervaart Kyokushin als een eerlijke sport waar je je niet zomaar achter andere kan verschuilen.
Al een aantal jaar gaat George mee naar Veldhoven, naar het NKA Zomerkamp. Hij begon met de zaterdagen, het aanmoedigen van zijn clubgenoten maar de afgelopen jaren traint hij ook zelf het gehele kamp mee. George ervaarde het kamp en heeft door de verassing die het NKA Zomerkamp hem bood op gebied van exameneisen, diep respect gekregen voor de Dangraden.


Stupid is as stupid does.
(Je wordt beoordeeld op je daden)