Student; Computer Science and Engineering

Op zeer jonge leeftijd begon Senpai Arco met turnen. Na het uit elkaar vallen van zijn club moest hij om te blijven trainen op zijn niveau naar Krimpen aan den IJssel. Zijn vader vaak aan het werk en zijn moeder niet kon rijden (IVM Ziekte) zou de toen negen jarige Senpai Arco alleen met de bus naar Krimpen aan den IJssel moeten. Om deze omstandigheden is Senpai Arco toen een nieuwe sport gaan zoeken en kwam zelf met het idee om op karate te gaan. Senpai Arco's ouders vonden het een slecht idee Want Senpai Arco met zijn ADHD zou er alleen maar drukker en drukker van worden. Echter is Senpai Arco met zijn ouders toen toch maar eens gaan kijken bij de lokale karate vereniging, KVC Peek.
Shihan Peet stelde Senpai Arco's ouders gerust, Senpai Arco zou juist rustiger worden van het karate en zou zich juist leren beheersen. Senpai Arco's ouders geloofde er niets van maar gaf zijn nieuwe leraar een kans. Na nog geen twee weken merkte Senpai Arco's ouders dat hij inderdaad rustiger werd. Tot op heden is Senpai Arco blijven hangen bij KVC Peek.

Na bijna tien jaar trainen en ondertussen al zijn 1e Kyu graad behaald te hebben begon Senpai Arco met lesgeven aan de jeugd. Zowel de jeugd als Senpai Arco zelf vonden dit erg leuk en Senpai Arco begon al snel op scholen gastlessen te geven samen met Shihan Peet. Anderhalf jaar later, onverwachts, werd Senpai Arco gevraagd mee te doen aan de wereld kampioenschappen Kata. Zodoende stond hij daar, samen met Senpai Ellen in April 2010. Uiteraard was zijn trotse Shihan erbij als toeschouwer. Drie maanden na de wereldkampioenschappen, na jaren lang er hard voor te hebben getraind behaalde Senpai Arco zijn Shodan en de titel Senpai.


Het is niet de val, maar de landing die pijn doet.
Leer beter te landen, zodat vallen en opstaan makkelijker wordt.